Ožujsko Kup 2011.

Ponedjeljak, 13. Lipanj 2011 / Objavljeno u kategoriji Sportski događaji
Ozujsko Kup 2011 02

Ususret vrućem nogometnom ljetu, Ožujsko pivo u partnerstvu s HNS-om i ove godine donosi najveći malonogometni nacionalni turnir Ožujsko Kup na kojem najbolja amaterska nogometna ekipa ima priliku osvojiti vrijednih 100.000 kuna. Tako će na kvalifikacijskim utakmicama i u utrci za 100.000 kuna imati priliku po turniru sudjelovati 32 najbrže malonogometne ekipe s pravilno popunjenim prijavnicama.

Nacionalni malonogometni Ožujsko Kup raspoređen je po regijama, pa će se 16 kvalifikacijskih utakmica igrati u Zagrebu (Klinček, Nog. akademija Marić i Rudeš), Lučkom, Velikoj Gorici, Sesvetama, Virovitici, Puli (Veli vrh), Križevcima, Splitu, Dubrovniku, Novom Marofu, Rijeci (na Zametu i Vežici), Zadru i u Osijeku. Veliko finale, u koje ulaze pobjednici kvalifikacijskih turnira, bit će održano 2. lipnja u Splitu, uz atraktivan koncert i vruću nogometnu borbu za 100.000 kuna.

Ožujsko Kup svoj uspjeh, osim jedinstvenoj novčanoj nagradi, zahvaljuje i pružanju kvalitetnih uvjeta za vrhunsku nogometnu zabavu za nogometaše amatere u cijeloj Hrvatskoj. Osim uživanja u vrhunskom nogometu u jeku Europskog nogometnog prvenstva, Ožujsko pivo svim zaljubljenicima u nogomet omogućuje da sa svojim društvom zaigraju nogomet i osvoje vrijedne nagrade, ali ponajprije da se izvrsno zabave u svojoj lokalnoj zajednici.

TOP